شمع اسپايدر ترک


 






 

لوازم مورد نياز:
 

* شمع قالبي بدون رنگ ساده
* گلاس مديوم
* استپ يک اسپايدر
* آکروليک طلايي
* رنگ اسپايدر (به دلخواه)
* قلم مو
* اسفنج
توجه: عزيزاني که با هنر شمع سازي آشنايي ندارند براي اين نوع شمع مي توانند شمع آماده را از بازار تهيه کرده و روي شمع اين مراحل را اجرا کنند.

چگونگي آماده سازي:
 

ابتدا قالب مورد نظر را چرب کنيد و طبق تصوير فيتيله گذاري کنيد. پارافين قالبي را ذوب کرده و بدون آنکه به آن رنگ اضافه کنيد درون قالب بريزيد. وقتي شمع کاملاً بسته شد از درون قالب خارج کنيد.
ابتدا به وسيله ي قلم مو تمام سطح شمع را گلاس مديوم بزنيد و بگذاريد تا خشک شود. (از گلاس مديوم به عنوان زيرسازي کار استفاده کنيد)
به وسيله ي اسفنج نرم از آکروليک طلايي به صورت ضربه اي روي شمع را بپوشانيد و بگذاريد کاملاً خشک شود.
به وسيله ي قلم مو روي شمع را با استپ يک اسپايدر که بي رنگ مي باشدبه صورت غليظ بپوشانيد و بگذاريد يک ساعت بماند تا خشک شود.
رنگ اسپايدر را به دلخواه انتخاب کرده (که در اين شمع از رنگ اسپايدر قهوه اي استفاده شده) و به وسيله ي قلم مو و کمي غليظ روي سرتاسر شمع را بپوشانيد. پس از خشک شدن، ترک ها کم کم نمايان مي شوند.

نکته:
 

توجه داشته باشيد وقتي يک بار روي شمع رنگ اسپايدر بزنيد دوباره نبايد آن قسمت را رنگ کنيد؛ زيرا شمع ديگر ترک نخواهد خورد.
منبع: نشريه ترمه، شماره 12